Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

MEĐUNARODNO PRIZNANJE ZA HELL ENERGY

Budimpešta/Beograd, 1. oktobar 2018. - Vodeći britanski biznis magazin ACQ5 od 2006, svake godine nagrađuje istaknuta preduzeća, organizacije, rukovodioce firmi i pojedince iz celog sveta, na osnovu glasova svojih čitalaca. U 2018. godini mađarska kompanija HELL ENERGY, poznata po istoimenom brendu energetskih pića dobila je nagradu za najboljeg proizvođača u Evropi.
ACQ5 sprovodi godišnje online istraživanje u krugu svojih skoro 200.000 čitalaca, i na osnovu povratnih informacija vrši izbor dobitnika nagrade ACQ Global Awards. Ove godine pristigao je rekordan broj glasova, naime izbrojan je 98.621 glas, što je u dosadašnjoj istoriji časopisa nezabeležen broj.
„Izuzetno nam je drago da radimo s najuticajnijim, najhrabrijim kompanijama sveta i da smo u mogućnosti da podelimo njihove poruke sa našim čitaocima. Jedan od ciljeva naše nagrade je da upoznamo ljude s rukovodiocima značajnih industrijskih grana, sa najboljim preduzetnicima i organizacijama koje služe kao referenca i primer u korporativnom sektoru", rekao je Džejk (Jake) Robson, urednik ACQ5 časopisa.
Čitaoci su 2018. godine proglasili HELL ENERGY Hungary Ltd. za Proizvodnu kompaniju godine u Evropi, u kategoriji ostvarenih prihoda iznad 100 miliona evra. Do sada, ni jedna mađarska kompanija nije bila u stanju da stekne priznanje u ovoj kategoriji. Ovu prestižnu nagradu kompanija je osvojila zahvaljujući svom proizvodnom kompleksu. HELL ENERGY fabrika je otvorena 2011. godine u mestu Sikso, kao jedna od najmodernijih fabrika na kontinentu, dok je nova proizvodna linija za punjenje limenki, instalirana 2018, jedna od najmodernijih na svetu u pogledu higijenskih i tehničkih aspekata i jedna od najbržih proizvodnih linija u centralnoj Evropi, sa kapacitetom od 120.000 limenki na sat. Ukupna proizvodnja dnevno iznosi čak 4,5 miliona limenki. Brend energetskih pića HELL ENERGY od 2013. je prisutan i u Srbiji, a naročitu popularnost među potrošačima stekao je zahvaljujući nedavnoj reklamnoj kampanji u kojoj glumi čuveni Brus Vilis

Vesti

VIMINACIJUM FEST OD 24. DO 30. JUNA
PROGLAŠENA NOVA NESCAFE 3in1 GENERACIJA
JEDINI OMLADINSKI SAJAM TURIZMA NA OTVORENOM!
POČINJE "BOJČINSKO KULTURNO LETO"
NOVI PORAST BROJA TURISTA U BEOGRADU
KVARNER SE PREDSTAVIO U BEOGRADU
DODELJENA PRIZNANJA NAJBOLJIM ETNO BRENDOVIMA
TRI DANA ZA MANIFESTACIJE, DESTINACIJE I DEGUSTACIJE
PETI "BEOGRADSKI MANIFEST" OD 24. DO 26. MAJA
BAZAR RECIKLAŽE PODSETIO NA VAŽNOST RECIKLIRANJA
arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs